Over ons

RVA Group is een advies- en ingenieursbureau gespecialiseerd in managementservices voor grootschalige, risicovolle en complexe demontage-, ontsmettings-, ontmantelings- en sloopprojecten. Dankzij ons team van technisch specialisten kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze worden bijgestaan door vakkundige projectmanagers met vele jaren specifieke ervaring in deze sector.

RVA is opgericht in 1992 en heeft sindsdien haar reputatie en klantenbestand – waarin zich enkele van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld bevinden – weten op te bouwen op basis van haar merites.Door de nadruk te leggen op uitstekend advies op het vlak van milieu, gezondheid en veiligheid in combinatie met gerichte technische vaardigheden in chemische, structurele en mechanische disciplines en op terreinen als sloopwerk en springstoffen, heeft RVA zich ontwikkeld tot marktleider op haar gebied.

Voor de meeste bedrijven is dit onderdeel van de techniek doorgaans een stap in het duister. RVA werkt uitsluitend voor eigenaren en uitvoerders en is daarmee volledig onafhankelijk van aannemers en de bijbehorende supply chain. Dat biedt de garantie van integer en onpartijdig advies in alle stadia van een project. RVA verzekert haar klanten een veilige, commercieel betrouwbare, efficiënte, milieuvriendelijke en tevens hoogwaardige uitkomst van hun projecten. In de tussentijd kan de klant zich concentreren op het runnen van zijn bedrijf.

RVA streeft voortdurend naar uitbreiding en verbetering van haar omvangrijke assortiment diensten. Als gevolg daarvan kan RVA naast unieke projectmanagement- en veiligheidsondersteuning ook een waardevermeerderende inbreng leveren tijdens de plannings- en uitvoeringsstadia van ontmantelingswerkzaamheden. Zo strekt de expertise van RVA zich uit over gebieden als eerste-ontwerptaken, haalbaarheidsstudies, activabeheer en herstelstrategieën, fabrieksverhuizingsplannen, maatwerksystemen voor sloopbeheer en ontsmettingscontroleregimes.

Voor een uitgebreidere kennismaking met RVA kunt u natuurlijk door onze website bladeren, maar aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen als u specifieke vragen heeft.